Kızlık Zarı Dikimi Nerede Yapılır


Kızlık Zarı Dikimi Nerede Yaptırılır


Kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünen bayanların en çok merak ettiği soru kızlık zarı dikimi anlaşılır mı olduğunu biliyoruz. Bu sorunun Google üzerinden fazla bir şekilde araştırılması neticesinde bu konu hakkında ufak bir araştırma yapmayı uygun gördük ve bu haberimizi kaleme aldık. Her gün yüzlerce bayan kızlık zarı diktirme ameliyatını gerçekleştiriyor. Peki yapılan bu operasyon neticesinde kızlık zarı dikimi  anlaşılır mı? Kızlık zarı dikiminin anlaşılması için öncelikle eşinizin uzman bir doktor olup, ilişki öncesinde sizi detaylı olarak vajinal bölgeden muayene etmesi gerekmektedir. Ayrıca kızlık dikiminin üzerinden 1 yıldan fazla bir süre de geçtiyse muayene etse bile kızlık zarınız ile ilgili olarak operasyon geçirdiğinizi anlamayacaktır. Daha doğrusu anlayamayacaktır.

Kızlık Zarı Dikimi Nerelerde Yapılır?


Kızlık zarı tahmin edildiği gibi hastanelerde yapılmamaktadır. Özellikle devlet hastanelerinde kızlık zarı dikimi kesinlikle gerçekleştirilmeyen bir operasyondur. Özel doktorunuz ile anlaştıktan sonra özel muayenehanede kızlık zarı diktirmek istemiyorsanız, doktorunuzu özel hastanelere götürerek, dikim yaptırabilirsiniz. Fakat bu yöntemi de bir çok özel hastane kabul etmemektedir. Bir çok doktor, kızlık zarı dikimini etik bulmadığından dolayı, bu operasyonları gerçekleştirmiyor ve ülkemizde maalesef bu ameliyatları gerçekleştiren doktorların sayısı çok az. Op. Dr. Esra Demir Yüzer bu konuda uzman olmanın yanı sıra Ankara'da tek diyebileceğimiz başarılı doktorlardandır.

Meselenin özüne baktığınız zaman aslında bir bayan sadece cinsel ilişki sonucunda kızlık zarını kaybetmez. Bekaretin kaybedilmesi için onlarca sebep olabilir fakat toplumumuzun etik yapısı bu konuda anlayış gösterecek kadar henüz hazır değiller. Kızlık zarı dikimi Ankara diktirme ameliyatlarının fiyatlarının yüksek olması, her şehirde kolayca yapılmaması ve doktor sayısının azlığı nedeni ile bayanlar kızlık zarı dikimine alternatif ürün arayışları içerisine giriyorlar. Bu konuda ise en çok tercih edilen yöntem ise yapay yani sahte kızlık zarı tarzı ürünlerdir. Kızlık dikimi ve alternatifleri için 0533 240 22 87 numaralı cinsel sağlık danışma hattından ücretsiz bilgi alabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajinismusun Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Nedir?